PV-montagesystemen

montagesysteem

Een goed montagesysteem is een vereiste voor ieder degelijk pv-systeem. Bij Alius kiezen we voor de beste kwaliteit, gemak voor jouw als installateur en een zo esthetisch mogelijk systeem.

Wij bieden de volgende montagesystemen aan;

  • AElex, inleg-montagesysteem
  • AEsthetica, in-dak montagesysteem
  • Sunbeam, de oplossing voor platte daken

AElex

AElex, inleg-montagesysteem voor zonnepanelen monteren

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om het voor jou als monteur nog eenvoudiger te maken om zonnepanelen te monteren/installeren. Vanuit die gedachte bieden wij bij Alius het op-dak montagesysteem AElex aan. Bij de ontwikkeling van dit systeem staan kwaliteit, esthetica, gebruiksgemak en een goede prijs/kwaliteit verhouding centraal. De kwaliteit van de verschillende componenten van het montagemateriaal zonnepanelen staat dan ook voorop. AElex is een inlegsysteem voor schuine daken waarbij een kruisframe van aluminium profielen aan het constructieve deel van het dak worden bevestigd met behulp van schroefdaken. Dankzij dit bevestigingsmateriaal van de zonnepanelen ontstaat er een sterke en betrouwbare constructie. De profielen worden met een ankerplaat vastgeschroefd op de tengels, waardoor de kwaliteit van dakpannen of dakconstructie geen invloed heeft op de bestendigheid van het systeem. Het AElex inlegsysteem is toe te passen als een montagesysteem zonnepanelen voor een pannendak, voor een golfplatendak en voor een damwand-/sandwichplatendak. Daarnaast zijn wordt AElex continu verder ontwikkeld en zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld bevestiging zonnepanelen als gevel-montage.

De voordelen van AElex

Inlegsysteem voor montage zonnepanelen
Strakke uitstraling
Snelle en vakkundige montage
Voorkomt schade aan panelen
Onderhoudsvriendelijk
Optimale support

AEsthetica

AEsthetica, in-dak montagesysteem voor het monteren van zonnepanelen

Gebaseerd op het AElex systeem is het AEshtetica in-dak montagesysteem ontwikkeld. Met AEsthetica liggen de in-dak zonnepanelen volledig geïntegreerd in het dak. ze liggen niet óp de dakpannen, maar komen in plaats van dakpannen. Hierdoor vormen de panelen één geheel met het bestaande dak. Met behulp van het speciaal ontworpen inlegframe ogen de panelen niet alleen mooi, maar zijn ze dankzij dit bevestigingssysteem zonnepanelen ook nog eens makkelijk te plaatsen!

Gebruik van het AEsthetica in-dak montagesysteem betekent;

Ongekende esthetische waarde
Volledige integratie met het dak
Veelzijdige opstelling mogelijkheden
Betere systeemprestaties door windkoeling

Sunbeam

Sunbeam, de oplossing voor montage zonnepanelen op platte daken

Bij Alius kiezen wij voor het montagesysteem van Sunbeam. Deze oplossing voor montage zonnepanelen op platte daken maakt gebruik van een slimme en stabiele constructie waardoor een zeer snelle montage mogelijk is en daarnaast worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Het plat-dak systeem is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen; Universal (zuid-opstelling) en Symmetrical (oost-west opstelling). Wij geven je graag advies over het optimale legplan zonnepanelen.

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

info@alius.nl
SERVICE AFDELINGzonnepanelen nederland

Kijk op 'Mijn Alius' en ontdek het gemak