Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bij Alius bieden we je graag de panelen van DMEGC aan. DMEGC maakt deze cellen van hun pv-panelen zelf. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

  Introductie zonnepanelen

  Introductie

  Zonnepanelen zijn anno nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zo was het totaal geïnstalleerd vermogen in 2018 in totaal 4414 megawattpiek, naar verwachting neemt dit alleen maar meer toe de komende jaren. Bij Alius kiezen we voor de kwaliteit van DMEGC zonnepanelen.

  DMEGC

  DMEGC zonnepanelen

  DMEGC is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat. Voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht zijn zonnecellen nodig, meestal gemaakt uit silicium. DMEGC maakt deze cellen zelf, zowel voor andere fabrikanten als voor de eigen zonnepanelen. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

  Voordelen

  Voordelen DMEGC Zonnepanelen

  Een van de grote voordelen van DMEGC is dat ze zelf de cellen produceren voor in de panelen. Er worden meer dan vier keer meer cellen dan nodig is geproduceerd zodat alleen de beste cellen gebruikt worden voor in de panelen. Hierdoor kan de hele productielijn gemonitord, geborgd en geoptimaliseerd worden. Maar daarnaast zijn er andere redenen waarom Alius kiest voor de pv-panelen van DMEGC;

  Betrouwbare en consistente leveringen
  Geen zichtbare arraybars
  Gebruik van meerdere dunne busbars in plaats van dikkere
  Nederlands contactpersoon
  Aanbod van SolarEdge embedded panelen

  Monokristallijne panelen

  Monokristallijne zonnepanelen van DMEGC

  Bij Alius bieden we alleen de Monokristallijne pv-panelen van DMEGC aan. Bij Monokristallijn zonnepanelen worden de individuele kristallen nog verder bewerkt na het reguliere stollingsproces. De individuele kristallen worden allen in dezelfde richting gelegd, waardoor het monokristallijn paneel meer energie kan genereren per oppervlak doordat deze er zuiverder uitziet. De prijzen van monokristallijn panelen liggen vaak iets hoger omdat het productieproces intensiever is en de panelen een hoger rendement op kunnen leveren.

  Nieuw

  320Wp pv-panelen nu verkrijgbaar

  Zonnepanelen

  Vanaf nu verkrijgbaar, de 320Wp full black panelen van DMEGC. Deze panelen hebben een nog hoger vermogen voor een maximaal rendement.

  Embedded zonnepanelen

  SolarEdge embedded panelen

  Naast de reguliere zonnepanelen waar de SolarEdge optimizers op kunnen worden aangesloten bieden we bij Alius ook SolarEdge embedded panelen aan. Bij de ‘’embedded’’ oplossing wordt de optimizer direct achter het paneel geplaatst. SolarEdge heeft hiervoor speciale optimizers ontwikkeld die niet alleen de functie heeft van een optimizer, maar teven dient als junction box. Hiermee krijgt het paneel direct dezelfde voordelen binnn het SolarEdge systeem als een paneel met een losse ‘’add-on’’ optimizer. Andere voordelen van embedded zonnepanelen zijn; - Een reductie in de kabels en stekkers met 50% aangezien het niet meer nodig is de kabels van de losse optimizer te verbinden met het paneel; - Reductie service en onderhoudswerkzaamheden; - Minder kans op storing door bijvoorbeeld vochtintreding in de connectoren; - Reductie op montagetijd aangezien het niet meer nodig is om een losse ‘’add-on’’ optimizer te monteren op het montageframe of het paneel; - In geval van storingen of defecten is de OP-J optimizer gemakkelijk te bypassen waardoor er niet een compleet paneel vervangen hoeft te worden, maar volstaat het toevoegen van één losse optimizer; - De OP-J optimizers van de ‘’embedded’’ panelen zijn compatible met losse optimizers en kunnen om die reden ook bij geplaatst worden in een bestaand systeem.

  contact

  We helpen je graag vooruit

  Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

  info@alius.nl
  SERVICE AFDELINGzonnepanelen nederland

  Kijk op 'Mijn Alius' en ontdek het gemak